Holywell_outside_energi centre

Kingspan

Podjetje Kingspan Group je vodilno v svetu na področju izolacije in rešitev ovojev stavb za visokoučinkovite stavbe z nizkimi ravnmi emisij ogljika.  Naš cilj v prihodnosti je pospešeno doseganje neto ničelnih emisij in zagotavljanje blaginje za nas in naš planet.
Kingspan Ulster Rugby

Kingspan širom sveta

Uz preko 130 proizvodnih lokacija u više od 60 država širom sveta, posvećeni smo pružanju održivih, inovativnih i visokokvalitetnih proizvoda, sistema i usluga koji generišu bolje performanse zgrada za naše korisnike.

Mi smo Planet Passionate

Naša nova desetogodišnja globalna strategija održivosti na nivou grupacije ima za cilj da utiče na tri velika globalna problema: klimatske promene, cirkularnost i zaštita našeg prirodnog sveta. Doprinećemo kombinaciji obnovljive energije u svetu, smanjićemo emisije ugljenika, sprečićemo odlaganje otpada na deponije, očuvaćemo vodu, pružićemo rešenja za iskorišćavanje plastičnog otpada i pomoći ćemo u čišćenju svetskih okeana i zaštiti biološkog diverziteta.

Izazovne industrijske tradicije

Koje materijale će biti potrebno da isporučimo u skladu sa našom vizijom „Planet Passionate” za zdravije zgrade sa nultom ukupnom emisijom ugljenika u okviru cirkularne ekonomije? Šta donosi budućnost u pogledu upotrebe robotike/AR/VR, IoT senzora kada je reč o upravljanju zgradama? Kako će veštačka inteligencija i upotreba Velikih podataka (engl. Big Data) transformisati način na koji upravljamo zgradama? Kako će se zgrade projektovati u budućnosti i ko će to obavljati? IKON, naš novi globalni inovacioni centar, upravo je otvorio svoja vrata da odgovori na ova pitanja i da postigne još mnogo toga.
Holywell factory_production lines_Sept16 (6)

Briga za naše zajednice

Mi smo u osnovi porodična kompanija, tako da volimo da pružamo podršku našim lokalnim zajednicama. Posetite naš odeljak sa novostima da biste saznali više.

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vreme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPoštaavićemo da ste pročitali i razumeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obaveštenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.