Kontrolera podataka

Kada koristite naš sajt, Kingspan Holdings (Ireland) Limited, i bilo koji drugi sajt koji pripada kompaniji Kingspan Holdings, Kingspan kao zajednički kontrolor ima pravo da prikuplja I obradjuje Vaše lične podatke.
Kingspan Limited
Greenfield Business Park 2
Greenfield
Holywell
Clwyd
CH8 7GJ
United Kingdom
+44 (0)1352 716 100

Kingspan d.o.o. Serbia
Partizanske avijacije 18/stan 13
11070 Novi Beograd–Bezanijska kosa
Serbia

Kingspan Access Floors Limited
Burma Drive
Marfleet
Hull
Yorkshire
HU9 5SG
United Kingdom
+44(0)1482 781 701

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vreme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPoštaavićemo da ste pročitali i razumeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obaveštenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.