GR Service & Telemetry HLPG_v2

Telemetrija i praćenje

Service und Telemetrie

Hvala vam što posećujete odeljak Servis i telemetrija na veb-lokaciji kompanije Kingspan za Srbiju. Naša nagrađivana rešenja za praćenja i merenja će vam pružiti vidljivost i kontrolu nivoa rezervoara za tečnost i operativnog stanja vaše imovine bez obzira da li ste domaći ili komercijalni korisnik. U kombinaciji sa našim iskusnim poslovnim uslugama, možemo ponuditi i planove usluga i popravku u hitnim slučajevima za sve vrste proizvoda u portfoliju vodene energije za potpuno rešavanje svih problema. Za više informacija o asortimanu rešenja za servis i telemetriju dostupnih u Srbiji, kliknite na vezu u nastavku da biste posetili našu veb-stranicu za Veliku Britaniju. Imajte na umu da je ova veb-lokacija na engleskom jeziku. Ako želite da se vratite na našu veb-stranicu za Srbiju, kliknite na simbol Globus u samom vrhu ove stranice i izaberite Srbija. Saznajte više

Razgovarajte sa nama

Naš stručni, lokalni tim je ovde sa stručnim savetima o našim rešenjima za servis i telemetriju.

Raspitajte se sada

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vreme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPoštaavićemo da ste pročitali i razumeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obaveštenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.