FR_Datacenter_Solutuions_HeroImage

 

Sistemi Centara Podataka

Hvala što ste posetili Tate sisteme centara podataka na veb sajtu kompanije Kingspan Srbija. Tate je deo Kingspan grupe kompanija i radi kao vodeći globalni pružalac rešenja od poda do plafona za centre podataka, uključujući pristupne podove, panele za protok vazduha i kontrole, podešavajuće i strukturne plafone, a svi oni rade zajedno radi dobijanja maksimalnih performansi vašeg centra podataka. Za više informacija na engleskom o asortimanu Tate proizvoda koji su trenutno dostupni u Srbiji, kliknite na vezu u nastavku da biste posetili naš veb sajt za Velika Britanija.

Ukoliko želite da se u bilo kom trenutku vratite na veb sajt kompanije Kingspan Srbija, jednostavno kliknite na simbol globusa u gornjem desnom uglu stranice i izaberite Srbija.

Klikni ovde

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vreme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPoštaavićemo da ste pročitali i razumeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obaveštenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.