ks_quadcore_header_groesse_ICONS_1800x630

QuadCore® sistem

Zidni paneli Kingspan sa sertifikatom FM sa QuadCore® tehnologijom prolaze mnogo više testova koji su dizajnirani da dokažu njihova izvanredna svojstva od zidnih panela koji nisu FM sertifikovani.

Izgleda da je QuadCore® tehnološki dostupan

Ovaj proizvod je namenjen inteligencijama i inteligentnim proizvođačima koji su opremljeni sledećim modelima: Kifejlesztettuk forradalmi KuadCore® tehnologiankat.
Stil ovog hotela za grad Rendkivuli se sviđa teljesen i elonioket kinal. Szigetelt teto- es falpaneleink nagi teljesitmeniu szigetelo magjakent az iparagban a leggobb hoszigetelesi teljesitmenit kinalja, valamint kituno tuzvedelmet es megeeeee debee kenizej

Proizvodi s QuadCore® tehnologijom

FM Global

Zidni paneli Kingspan sa sertifikatom FM sa QuadCore® tehnologijom prolaze mnogo više testova koji su dizajnirani da dokažu njihova izvanredna svojstva od zidnih panela koji nisu FM sertifikovani.

 
  Opis QuadCore® Standard PIR Standard PUR
FM4880 Primena izolovanih krovnih, zidnih i plafonskih sistema da da Ne
FM4881 Spoljna primena zidnih sistema da da Moguće

Preuzimanja

Preuzmite naš katalog proizvoda zidnih i krovnih sendvič ploča proizvedenih u lokalnom pogonu. Ovde možete pronaći informacije o dimenzijama, profiliranju, premazima, termičkim svojstvima, požarnim p

HU_KIP_Download_Brochure

Product List International Sales

Ostali proizvodi

Saznajte više o Kingspan u Srbiji

Mi smo vodeći svetski proizvođač održivih proizvoda visokih performansi u građevinarstvu, za inovacije, dizajn, kvalitet i tehničko znanje.

Kingspan Srbija

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vreme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPoštaavićemo da ste pročitali i razumeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obaveštenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.