Vaši eksperti na krovne i zidne sisteme

Grafik_Uber uns_DE

Fantastičan dizajn. Jedinstvena zaštita.

Sa idejama orijentisanim na budućnost i kreativnom inovativnom snagom Kingspan je širom sveta vodeća firma u oblasti izolacionih krovnih i zidnih sistema. Sa dizajnom, razvojem i proizvodnjom naših veoma kvalitetnih proizvoda stvaramo savršeno rešenje za jedinstvene i trajne omotače zgrada.

Naši proizvodi i usluge pomažu građevinarima, investitorima, dizajnerima, građevinskim firmama i osiguravajućim društvima graditi zgrade u skladu sa savremenim trendovima. Time je omogućena posebna energetska efektivnost, bezbednost na najvećem nivou i individualan uticajni dizajn.

Naš princip: partnerskim i prema klijentu orijentisanim rešenjima neprekidno pomeramo standard izuzetnog izolacionog učinka, požarne zaštite i vizuelnih efekata na viši nivo.

 

Preuzimanje
Grafik_Uber uns_DE
Previous
Next

Kvalitetna proizvodnja duže od 50 godina

To je ljubav prema detalju koja nas motiviše da stvaramo rešenja koje ukazuju put ka novim najvećim učincima. Tako da u kombinaciji sa našom strasti za tehničke izazove i našom savršenom proizvodnjom nastaje jedinstveni kvalitet Kingspan. Za Vašu korist od boljih rešenja.

Sve što sada radimo ide u tom pravcu.

Firmenvideo

Jahresergebnisse

Maßgeschneiderte Lösung

U svakoj fazi izuzetno savršeni

Bez obzira da li su vam za vaše projekte potrebna standardna ili individualna rešenja, mi smo naše procese u proizvodnji, kontrolu kvaliteta i inovaciju prilagodili tako da Vam efikasno pomognu. Vodimo ličnu i direktnu brigu o lancu snabdevanja i u našoj firmi proizvodimo kritične građevinske komponente.

Održivost

Primenom inovativnih tehnologija do značajne mere doprineli smo razvoju održivih proizvoda i podržali održivost procesa proizvodnje.

Koncentrisanje na napredak: klima promena

Render_Net Zero Route to 2050_DE

Naša planeta se suočava sa velikim izazovima.

Želeli bismo doprineti da se stvaraju održiva rešenja. Iz tog razloga sa velikim zalaganjem radimo na inovativnim idejama da se omoguće važne promene. One će vam pomoći prilikom ubedljive realizacije energetski efikasnih zgrada koje svet danas i te kako treba. Pored toga smo se obavezali, da ćemo do 2020. godine postati firma sa čistom nultom potrošnjom energije.

Zahvaljujući sistemu Kingspan godišnje se uštedi  
148 600 miliona kWh, 
odgovarajući:

UK_KIP_D_Sustainability_2015_2

Izveštaj o održivosti

na engleskom jeziku

Proizvodna mesta - fabrike

Na karti dole možete da nađete mesta gde se nalaze naše fabrike.

CEER Map 2017

Karijera

Iza našeg angažovanja u ponudi proizvoda prve klase i sistema na raspolaganju vam je tim različitih eksperta i specijalista. Zajedno sa svojom kreativnošću, strasti i motivacijom obezbeđuju najviše performanse. Oni su pokretačka snaga u razvoju naših presudnih ideja i metoda. Da bi energetski efikasne zgrade mogle obezbediti bolju ravnotežu CO2, lakše su građene i bolje održavane. Zato smo ponosni na sve što naš tim iz dana u dan radi i postiže. Ovde se nalazi naša ponuda radnih mesta.

banner_career_big

Finden Sie uns auf Social Media

Ako vam je potrebna pomoć sa vašim projektom ...

... ili savet koji izolacioni panel ili dodatna oprema najbolje odgovara za vaš projekat? Naš tim će se potruditi da bi vaš projekat bio što manje komplikovan, i da izaberete materijale koji su baš za vaše potrebe.

Kontaktirajte nas 

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vreme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPoštaavićemo da ste pročitali i razumeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obaveštenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.