RW_HU_565-500px

KS1000 RW trapezoidni krovni sistem

Primena
KS1000 RW je trapezoidni krovni sistem koji koristi vidljivo kačeći metod pričvršćivanja i pogodan je za građevinske primene gde je nagib krova 4° i više (7%), za krovove gde se paneli postavljaju od slemena do strehe.
KS1000 RW panel se često koristi i kao zidna obloga.

Dužine panela
Standardne dužine panela su između 2000 mm i 14500 mm.
Za panele kraće od 2000 mm i duže od 14500 mm, molimo kontaktirajte: Kingspan odeljenje tehničkih usluga.
 
Tip: Krovni panel
Dužina: 2.0 m - 13.5 m
Širina: 1000 mm
Debljina jezgra:  80 - 150 mm

Izolaciono jezgro:  QuadCore®, IPN 

Insulation core

Tehničke karakteristike

Izbor karakteristika proizvoda
Manipulacija, skladištenje i montaža
Kvalitet i garancija
Planet Passionate
RW_Profilquerschnitt
d– debljina ispune (mm) 25 40 50 60 70 80 100 120
D– ukupna dimenzija (mm) 60 75 85 95 105 115 135 155
Težina (kg/m2), obloga 0.5/0.4 mm 9.34 9.94 10.34 10.74 11.14 11.54 12.34 13.15


 

Skladištenje i manipulacija

  • Primalac isporuke mora da obezbedi odgovarajući istovar prema uputstvima navedenim na snopovima panela. Prevoznik je dužan da u dostavnici navede način manipulacije.
  • Prilikom manipulacije sa snopovima panela uvek radite u skladu sa uputstvom za skladištenje i manipulaciju, uputstvo se nalazi na svakom snopu panela.

  • Kako bi se osiguralo bezbedno slaganje snopova panela, neophodno je koristiti odgovarajuće mehanizme i alate (uglavnom u zavisnosti od dužine panela), elemente za distancu, tekstilne trake i sl.
Skladištenje
Tokom skladištenja sprečite prikupljanje vode između panela, preterano opterećenje panela i zaštitite ih od direktnog sunčevog sjaja, kiše i prašine.

Kvalitet
Izolacione sendvič panele Kingspan izrađujemo od materijala najvišeg kvaliteta i uz upotrebu najnovije tehnologije za proizvodnju. Ispunjavaju stroge kontrole kvaliteta, zadovoljavaju standarde ISO9001:2000i garancija su dugog veka trajanja i pouzdanosti.
Garancija
Garancije koje vam dajemo procenjuju se individualno za svaki projekat, pre svega u zavisnosti od agresivne sredine i izabrane vrste završne obrade.
Upozorenje uz opseg
Iako su sve informacije koje se nalaze na ovom web sajtu i u publikacijama objavljenim na sajtu prema uverenju firme Kingspan tačne i kompletne, nije moguće oslanjati se na njihovu prikladnost njihove upotrebe u svim konkretnim slučajevima. Sve informacije, savete i preporuke predstavljamo samo kao pomoć za korisnike pod pretpostavkom da firma Kingspan, njeni zaposleni ili zastupnici neće biti odgovorni za štetu nastalu usled njihovog korišćenja.
Zakoni, propisi, standardi, vladina uredba, izdate potvrde i izveštaji ili drugi propisi i regulativa mogu da se menjaju tokom vremena. Ako su potrebne dodatne i ažurirane informacije obratite se tehničkom odeljenju firme Kingspan.

Planet Passionate

Kroz naš novi desetogodišnji program održivosti „Planet Passionate” koji se sprovodi na nivou grupacije, za cilj imamo da načinimo značajne korake ka održivosti u okviru našeg poslovanja i naših proizvoda.

Saznajte više o Kingspan u Srbiji

Mi smo vodeći svetski proizvođač održivih proizvoda visokih performansi u građevinarstvu, za inovacije, dizajn, kvalitet i tehničko znanje.

Kingspan Srbija

Saznajte više o Kingspan u Srbiji

Mi smo vodeći svetski proizvođač održivih proizvoda visokih performansi u građevinarstvu, za inovacije, dizajn, kvalitet i tehničko znanje.

Kingspan Srbija

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vreme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPoštaavićemo da ste pročitali i razumeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obaveštenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.