Better Buildings
for a Better World

Samoodržive zgrade budućnosti trebaju pružiti više nego ikad pre. Pogledajte kako naša napredna rešenja, za izolaciju i gradnju, već doprinose inspirativnim i samoodrživim zgradama širom sveta.

Istražite našu novu izložbu globalnih projekata

Razvoj i dizajn energetski efikasnih zgrada san.

Prije četrdeset godina, mali porodični biznis u Irskoj odlučio je da sanja veliki. Želeli smo da otvorimo put za stvaranje energetski efikasnih zgrada. Sada našu izolaciju i rešenja za izgradnju koriste milioni ljudi širom sveta.

Grupe proizvoda

Diesel, AdBlue® & Agri rezervoari

Izolacija

Izolovani krovni i zidni sistemi

Obnovljive tehnologije

Sakupljanje kišnica i otpadnih voda

Sistemi Centara Podataka

Telemetrija i praćenje

Anwendungsbereiche

Saznajte više o Kingspan u Srbiji

Mi smo vodeći svetski proizvođač održivih proizvoda visokih performansi u građevinarstvu, za inovacije, dizajn, kvalitet i tehničko znanje.

Kingspan Srbija

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vreme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPoštaavićemo da ste pročitali i razumeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obaveštenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.