Adatvédelmi nyilatkozat

Ez az oldal 2018.08.13. napján frissült.  A jelen Figyelmeztetés lényeges változásakor értesítjük önt.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az adatvédelmi figyelmeztetést mert ez határozza meg, hogy a Kingspan Holdings (Ireland) Limited és kapcsolt vállalkozásai („Kingspan”) hogyan használják fel az ön személyes adatait. Amikor ön a honlapunkat használja, a Kingspan Holdings (Ireland) Limited és a Kingspan Holdings (Ireland) Limited azon kapcsolt vállalkozásai, amelyek a honlap ön által épp elért részét birtokolják, közös adatkezelőként lépnek fel, amely feldolgozza az ön személyes adatait. Az ilyen Adatkezelők listájának és kapcsolattartási adataik megtekintéséhez kattintson ide.   Ha bármilyen kérdése van ezen adatvédelmi értesítéssel kapcsolatban, akkor kérjük, hogy a honlap használata előtt lépjen kapcsolatba velünk az admin@kingspan.com email címen vagy a +353 (0) 42 969 8000 telefonszámon. Honlap Felhasználási Feltételeink ismertetik azokat a feltételeket, melyek szerint ön jogosult a www.kingspan.com honlap használatára, amely hozzáférést biztosít termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz, valamint sok egyéb hasznos információhoz.

A Kingspan szigetelő és épületburkolati rendszereket gyárt, melyek világszínvonalú, csúcsteljesítményű épületek létrehozását teszik lehetővé vevőink számára minden szektorban. A Kingspan a működési területei szerinti országok adatvédelmi törvényeinek megfelelően dolgozza fel az ön személyes adatait.
Ezen oldal frissítésével időről időre módosíthatjuk a jelen adatvédelmi figyelmeztetést. Javasoljuk, hogy időről időre ellenőrizze ezt az oldalt, hogy biztosítsa elégedettségét bármely változással.  Ha azonban e változások lényegesen befolyásolják az ön személyes adatainak kezelési módját, erről tájékoztatni fogjuk önt.

Mi a személyes adat?

„Személyes adat” egy azonosított, vagy azonosítható személyhez kapcsolódó információ, amelyet akkor gyűjtünk össze, amikor ön ezt a honlapot használja.  E honlap használatakor fontos, hogy csak saját személyes adatait adja meg nekünk és biztosítsa, hogy az ön által megadott személyes adatok pontosak és naprakészek legyenek. Kérjük vegye figyelembe, hogy ön felelős bármely pontatlan, harmadik fél, vagy hamis személyes adatért, amelyet ön ad meg nekünk.

Milyen adatokat gyűjtünk?

Amikor ön használja ezt a honlapot, az ön sütik használatához való hozzájárulása függvényében esetenként, kérjük, vegye figyelembe, hogy rögzíthetjük:
  • hogy a honlap mely területeit látogatja meg;
  • az ön nyelvi preferenciáit;
  • a kampányt / URL-t ahonnan a honlapra érkezett;
  • az ön tevékenységét a honlapon, például a megtekintett termékeket, a letöltött erőforrásokat és bármely velünk közölt információt;
  • a számítógépére vonatkozó információkat, például, hogy milyen böngészőt használ, hálózati lokációját és a használt kapcsolat típusát (pl. széles sávú, ADSL, stb.) és az ön IP címét; valamint
  • az önt személyesen nem azonosító műszaki és egyéb információkat.
Ezt sütik használatával tesszük. További információért, hogy mik a sütik, hogyan használjuk őket a honlapunkon és hogyan tud egyes sütiket kikapcsolni, olvassa el a Süti Szabályzat & Kezelés című dokumentumot.  

Amikor ön egyéb tevékenységek közt létrehoz egy felhasználói fiókot, online lekérdezést nyújt be, információt kér tőlünk, hírlevélre regisztrál, vagy egy eseményre regisztrál, az alábbi adatok valamelyikét, vagy mindegyikét kérhetjük az olyan további információkon kívül, amelyeket önként adhat meg:
  • az ön neve;
  • fiók jelszó;
  • szerep;
  • cégnév;
  • email cím;
  • postacím;
  • telefonszám; és
  • projekt név.
Amint létrehozza és belép a felhasználói fiókjába, vagy információt nyújt a honlapunkon keresztül, tudni fogjuk, hogy ön ki és ön hozzájárul ahhoz, hogy ezen a honlapon végzett tevékenységeit és az önre és/vagy vállalatára vonatkozó információkat rögzíthetjük a rendszereinken, ideértve a felhő-alapú rendszereket is.

 Bizonyos kötelező adatok szükségesek és ezeket csillaggal (*) jelöljük de más adatok opcionálisak és ne aggódjon, ha ezeket nem akarja megadni nekünk.  De ezek segítenek nekünk választ adni a kérdésére. Ha nem adja meg a kötelező adatokat, akkor visszautasíthatjuk a kérés teljesítését, melyhez az adatot kértük.

 Ön ezennel hozzájárul a személyes adatok fent ismertetett módon történő gyűjtéséhez.

Mit teszünk az összegyűjtött információkkal?

Az információkat az alább felsorolt célokra használjuk fel:
  • törvényes kötelezettségeink teljesítéséhez;
  • esetleges törvénysértések vagy honlapunk szabályzatai valamint releváns harmadik fél rendszerek és hálózatok esetleges megsértésének kivizsgálásához és azokra reagáláshoz;
  • az ön azonosításához és az önnel történő kommunikációhoz;
  • e honlap, valamint (akár a honlapon keresztül, akár offline elérhető) termékeink és szolgáltatásaink biztosításához az ön számára;
  • a felhasználói fiókja biztosításához;
  • belső nyilvántartásokhoz;
  • termékek és szolgáltatások fejlesztéséhez;
  • honlapunk fejlesztéséhez;
  • az ön kérései teljesítéséhez és a lekérdezései, vagy panaszai megválaszolásához;
  • piackutatáshoz és marketing stratégiák és kampányok értékeléséhez;
  • ha ön már vevőnk, vagy más kapcsolatunk, akkor az önnel való kapcsolatunkra vonatkozó információk frissítéséhez az ügyfélkapcsolati menedzsment rendszerünkben;
  • termékeink és szolgáltatásaink önnek történő kézbesítéséhez;
  • termékeink és szolgáltatásaink önnek történő értékesítéséhez; hírleveleken és eseménymeghívásokon keresztül; és
  • információk küldésével a Kingspanon kívüli alvállalkozóknak, forgalmazóknak, kereskedőknek és kiskereskedőknek, hogy azok kapcsolatba léphessenek önnel az ő Kingspan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos promócióik, szolgáltatásaik, eseményeik és egyéb tevékenységeik tekintetében (e cél csak akkor érvényes, ha ön ehhez kifejezetten hozzájárulását adta nekünk).
 
Ön hozzájárulását adja és megerősíti, hogy elfogadja, hogy a Kingspan feldolgozza személyes adatait a fent felsorolt célokra.
 
Marketing

Szeretnénk információt nyújtani önnek a Kingspan termékeiről és szolgáltatásairól, valamint további információkat a Kingspanról, melyeket szerintünk érdekesnek találhat. Küldhetünk önnek ilyen információkat postán, emailben és/vagy telefonon, ha hozzájárul, vagy nem kért meg minket, hogy ne tegyük (lásd alább).

Az ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem adjuk át személyes adatait külső szervezeteknek (azaz a Kingspanon kívüli alvállalkozóknak, kereskedőknek, forgalmazóknak és kiskereskedőknek) az ő direkt marketing céljaikra a Kingspan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Ha ön bármikor nem akarja, hogy személyes adatait a Kingspan bármely vállalata direkt marketing célokra felhasználja, kérjük, lépjen kapcsolatba azzal a Kingspan vállalattal, amelytől marketing anyagot kapott, hogy leiratkozzon a marketing listáikról. Ha egy Kingspan vállalattól email marketing anyagot kapott és úgy dönt, hogy a továbbiakban nem kíván marketing emaileket kapni tőlük, akkor lehetősége van leiratkozni a további email marketing anyagokról az emailben található leiratkozási hivatkozást követve, vagy az általunk önnek kommunikált egyéb módon.  Kérjük vegye figyelembe, hogy nem csoportként üzemeltetünk egy globális marketing adatbázist, ami azt jelenti, hogy központilag nem tudjuk leiratkoztatni önt az összes Kingspan vállalat marketing anyagairól.

Kivel osztjuk meg ezeket az információkat?

A Kingspan Holdings (Ireland) Limited (a Kingspan honlap üzemeltetője) mellett a Kingspan Holdings (Ireland) Limited azon kapcsolt vállalkozásai, amelyek a honlap ön által épp elért részét birtokolják feldolgozhatják ön személyes adatait.  A Kingspan Holdings (Ireland) Limited ilyen kapcsolt vállalkozásainak és az országok listájához, ahol ezek működnek, kattintson ide

Átadhatjuk az ön személyes adatait (ha ön erre engedélyt adott) az ön országában és más országokban található harmadik feleknek a vonatkozó törvényeknek megfelelően.    Ha rendelkezünk az ön kifejezett hozzájárulásával, akkor átadhatjuk személyes adatait külső szervezeteknek (azaz a Kingspanon kívüli alvállalkozóknak, kereskedőknek, forgalmazóknak és kiskereskedőknek), hogy azok az ön kifejezett hozzájárulása nélkül kapcsolatba léphessenek önnel az ő Kingspan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos promócióik, szolgáltatásaik, eseményeik és egyéb tevékenységeik tekintetében.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy azokban az országokban, ahová személyes adatait elküldjük / ahonnan azok elérhetőek, más adatvédelmi szabályok lehetnek érvényben, mint abban az országban, ahol ön él. Mi azonban védelmi intézkedéseket léptettünk életbe, hogy biztosítsuk adatai megfelelő védelmét.  Ha többet kíván megtudni a személyes információi biztonsága érdekében általunk életbe léptetett védelmi intézkedésekről, kérjük lépjen kapcsolatba Adatkezelőinkkel.

Ahol a Kingspanon kívüli szervezetek nyújtanak önnek szolgáltatást a nevünkben, vagy segítenek nekünk abban, hogy szolgáltatást nyújtsunk önnek (pl. a tőlünk kért szakirodalom elküldésével önnek, vagy segítenek nekünk megválaszolni az ön kérését a honlap technikai működésével kapcsolatban), mi megoszthatjuk az ön személyes adatait az ilyen szervezetekkel, amelyek csak az érintett szolgáltatás biztosítására használják fel az adatokat. Mi azonban fenntartjuk az ön személyes adatainak kezelését és bármely általunk alkalmazott harmadik fél szolgáltató köteles az utasításaink szerint eljárni és megőrizni a személyes adatok megfelelő bizalmasságát és titkosságát. Személyes adatait megoszthatjuk a vállalat vásárlójával vagy potenciális vásárlójával.

Bizonyos körülmények között törvény kötelezhet minket az ön személyes adatainak kiadására, mert bíróság, vagy a rendőrség, vagy más bűnüldöző szerv kérte azokat.

Az ön adatainak megőrzése

Csak addig őrizzük meg az ön személyes adatait, ameddig a fent ismertetett módon szükségünk van személyes adatai felhasználására, vagy, hogy megfeleljünk törvényes kötelezettségeinknek.

Ahol személyes adatait az ön hozzájárulásával dolgozzuk fel (pl. marketing célokból), az ilyen személyes az ilyen feldolgozásra vonatkozó hozzájárulás visszavonásáig, vagy a törvényben előírt időkorlát eléréséig őrizzük meg.

Az ön jogai, hogyan kaphat másolatot az önről általunk összegyűjtött adatokról, hogyan módosíthatja azokat és hogyan tehet panaszt

Az adatvédelmi törvények értelmében ön kérheti az önről nálunk lévő személyes adatok részleteit. Ha másolatot szeretne kapni a nálunk lévő adatairól, kérjük, igényelje azt a vonatkozó Kingspan vállalatnál.

Ön tiltakozhat személyes adatai feldolgozása ellen, amikor erre jogos alapja van, feltéve, hogy ez az adatfeldolgozás nem törvényes kötelezettségünk és feltéve, hogy az ilyen tiltakozás jogát nem zárta ki az ilyen feldolgozásra felhatalmazást adó dokumentumba foglalt kifejezett rendelkezés. A kétség elkerülése érdekében a marketing célú adatfeldolgozás ellen mindig lehet tiltakozni.

Ha úgy véli, hogy egy Kingspan vállalatnál lévő bármely adat helytelen, hiányos, vagy azt nem megfelelően dolgozzák fel, akkor kérjük, a lehető leghamarabb írjon annak a Kingspan vállalatnak és az törli, blokkolja, helyesbíti, frissíti, vagy abbahagyja az ilyen adat feldolgozását a törvényben foglalt feltételeknek megfelelően.

Ha rendelkezni kíván arról, hogyan kezeljük személyes adatait halála után, kérjük, tudassa velünk és mi betartjuk azt.

Ha panaszt kíván tenni egy állítólagos törvénysértésről, kérjük, küldje el panaszát írásban a kérdéses Kingspan vállalatnak az itt látható címen. A törvényben meghatározott határidőben válaszolunk a panaszokra és megfelelő jogorvoslatot nyújtunk. 

Ha panasza nem nyer kielégítő megoldást, vagy nem ezt az utat választaná, akkor a bírósághoz fordulhat jogorvoslatért, vagy felveheti a kapcsolatot a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósággal (NAIH). Bírósági kereset az ön állandó vagy ideiglenes lakcíme szerint illetékes bírósághoz nyújthat be és a bíróság gyorsított eljárást folytat.

A NAIH elérhetőségei a következők: H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; telefon: +36 1 391-1400; telefax: +36 1 391 1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; honlap: www.naih.hu.

Biztonság

A Kingspan elkötelezett, hogy biztosítsa az ön adatai biztonságát. A jogosulatlan hozzáférés vagy közzététel megelőzése érdekében a szükséges területeken megfelelő fizikai, elektronikus és menedzsment eljárásokat léptettünk életbe, az összegyűjtött információk biztonságos megőrzésére és védelmére.

Ha ön bármikor biztonsági incidenst gyanít, vagy ilyenről tudomást szerez (pl. az ön e honlapon regisztrált fiókjának jelszavát ellopják, vagy gyanús kommunikációt kap valakitől, aki a Kingspan alkalmazottjának adja ki magát egy megtévesztő honlapról, amely a Kingspan társult vállalkozásának adja ki magát), kérjük, hogy amint lehet, továbbítsa az ilyen kommunikációt nekünk, vagy jelentse az incidenst emailben a admin@kingspan.com címen vagy írásban a Kingspan Holdings (Ireland) Limited, Dublin Road, Kingscourt, Co Cavan, A82  XY31, Republic of Ireland címen.

Hivatkozás más honlapokra

Honlapunk vagy marketing email üzeneteink néha tartalmaznak harmadik fél honlapokra mutató hivatkozásokat, melyek nincsenek az irányításunk alatt. Amint kilépett a honlapunkról / marketing email üzenetünkből, mi nem vállalunk felelősséget az ilyen harmadik fél honlapok tartalmáért, vagy az ilyen honlapoknak megadott bármely adatainak védelméért és biztonságáért. Legyen óvatos és nézze meg a kérdéses honlap érvényes adatvédelmi figyelmeztetését / szabályzatát.

Hozzájárulás

E honlap használatával vagy további használatával és / vagy e honlap áttekintése után személyes adatainak megadásával ön elfogadta a jelen adatvédelmi figyelmeztetésben ismertetett feltételeket, hogy az egyesült adatkezelők továbbra is feldolgozhatják a mondott adatokat, feltéve és amíg ön nem tiltakozik a fent jelzett célok egyike, vagy több ilyen cél ellen, vagy vissza nem vonja hozzájárulását következésképpen vagy összességében az itt ismertetett feltételek szerint.
 

Webhelyünkön, a www.kingspan.com-on, cookie-kat használunk. Látogasson el a Cookie-irányelvek és -kezelés oldalra, amennyiben többet szeretne megtudni az általunk használt cookie-król, vagy ahhoz, hogy módosítsa a cookie-beállításokat, például hogy törölje hozzájárulását bizonyos cookie-kategóriák használatára vonatkozóan.

Kérjük, kattintson az „Elfogadás és bezárás” lehetőségre, hogy elfogadja a cookie-k használatát webhelyünkön. Amennyiben nem kattint az „Elfogadás és bezárás” lehetőségre, de tovább használja a webhelyet, azzal hozzájárul a Kingspan Csoport összes cookie-jának valamint más harmadik féltől származó cookie-k használatához, amelyek a teljesítmény javítását, jobb funkciókat és a közönség felmérését szolgálják a Cookie-irányelvek és -kezelés oldalon leírt feltételeknek megfelelően. Ezenkívül feltételezzük, hogy Ön elolvasta és megértette a Cookie-irányelvek és -kezelés oldalon leírtakat.

A Cookie szabályozás és ellenőrzés valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat 2018 Augusztus 13-án került frissítésre.