Adatvédelmi nyilatkozat

A lap utolsó frissítése: 2017.06.01. Amikor ez a nyilatkozat lényegesen módosul, Ön erről értesítést kap.
Kérjük, olvassa át alaposan az adatvédelmi nyilatkozatot, mivel ez határozza meg, hogy a Kingspan Holdings (Ireland) Limited és leányvállalatai („Kingspan”) hogyan használják fel az Ön személyes adatait. Amikor webhelyünket használja, a Kingspan Holdings (Ireland) Limited és a Kingspan Holdings (Ireland) Limited azon leányvállalatai, amelyek a webhely Ön által megnyitott részét birtokolják, közös adatkezelőkként járnak el, amelyek feldolgozzák az Ön személyes adatait. Kattintson ide, hogy megtekintse az adatkezelők listáját és azok elérhetőségét. Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi nyilatkozatot illetően, akkor a webhely használata előtt lépjen kapcsolatba velünk az admin@kingspan.com címen vagy a +353 (0) 42 969 8000 telefonszámon. A Webhely használatának feltételei ismertetik azokat a feltételeket, amelyekkel a www.kingspan.com webhelyünket használhatja. Ez a webhely nyújt hozzáférést termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz, valamint sok más hasznos információhoz.
A Kingspan szigetelő- és épületburkoló rendszereket gyárt, lehetővé téve ügyfeleinek a világszínvonalú, kiemelkedően teljesítő épületek létrehozását bármilyen szektorban. A Kingspan a működési területének országaiban érvényes adatvédelmi törvényekkel összhangban dolgozza fel az Ön személyes adatait.
Időről időre ennek az oldalnak a frissítésével módosíthatjuk ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. Javasoljuk, hogy ezt az oldalt rendszeresen ellenőrizze, így bizonyosodva meg arról, hogy a változtatások megfelelnek-e Önnek. Amennyiben ezek a változtatások lényegesen érintik azt a módot, ahogyan feldolgozzuk az Ön személyes adatait, erről értesíteni fogjuk.
Mi a személyes adat?
A „személyes adat” olyan információ, amely egy azonosított vagy azonosítható személyre vonatkozik, és amelyet akkor gyűjtünk, amikor Ön ezt a webhelyet használja. A webhely használatakor fontos, hogy Ön csakis az Ön saját személyes adatait adja meg, és ellenőrizze a megadott adatok pontosságát és naprakészségét. Felhívjuk a figyelmét, hogy Ön lesz a felelős minden Ön által megadott pontatlan, külső félhez tartozó vagy hamis személyes adatért.
Milyen adatokat gyűjtünk?
A webhely használatakor és a cookie-k használatára vonatkozó hozzájárulásának megfelelően, kérjük, ne feledje, hogy rögzíthetjük a következőket:
  • a webhely Ön által meglátogatott területeit;
  • nyelvi beállításait;
  • a kampányt/URL-címet, ahonnan a webhelyre érkezett;
  • a webhelyen végzett tevékenységét, például a megtekintett termékeket, a letöltött erőforrásokat és az Ön által megadott adatokat;
  • információkat a számítógépéről, például a használt böngésző típusát, hálózatának helyét és a használt internetkapcsolatot (pl. szélessávú, ADSL stb.) és IP-címét; valamint
  • műszaki és egyéb adatokat, amelyek nem azonosítják személyesen Önt.
Mindezt a cookie-k használatával tesszük. Tekintse meg a Cookie-irányelvek és -kezelés dokumentumunkat arról, hogy mik a cookie-k, hogyan használjuk azokat a webhelyünkön, és hogyan tud kikapcsolni bizonyos cookie-kat.
Amennyiben egyéb tevékenységek mellett Ön egy felhasználói fiókot hoz létre, online lekérdezést futtat, információkat kér tőlünk, feliratkozik egy hírlevélre vagy regisztrál egy rendezvényre, akkor a következő önkéntesen megadható információk közül néhányat vagy mindet igényelhetjük Öntől:
  • az Ön neve;
  • a fiók jelszava;
  • beosztása;
  • cégnév;
  • e-mail-cím;
  • postacím;
  • telefonszám; és
  • projektnév.
Miután létrehozott egy felhasználói fiókot, és bejelentkezett, vagy adatokat küld a webhelyünkön keresztül, tudni fogjuk, hogy ki Ön; Ön hozzájárul, hogy a jelen webhelyen végzett tevékenységeit, valamint az Önről és/vagy cégéről gyűjtött adatokat rögzítsük rendszereinkben.
Van néhány kötelezően megadandó információ, ezeket egy csillag (*) jelzi, ám a többi információ megadása nem kötelező, így ha ezeket nem kívánja megadni nekünk, akkor ne aggódjon emiatt. Azonban ezek segítenek nekünk abban, hogy válaszoljunk Önnek. Ha nem adja meg a kötelezően megadandó információkat, akkor megtagadhatjuk a válaszadást arra a megkeresésre, amelynél ezekre az információkra szükség volt.
Ön ezennel a fent leírtak szerint hozzájárul a személyes adatok gyűjtéséhez.
Mit teszünk a gyűjtött információkkal?
Ezeket az információkat az alább felsorolt célokra használjuk:
  • hogy megfeleljünk a jogszabályi kötelezettségeinknek;
  • hogy megvizsgáljuk és válaszoljunk az esetleges jogsértésekre vagy honlapunk irányelveinek megsértésére, valamint az érintett külső felek rendszereit és hálózatait érintő támadásokra;
  • hogy azonosítsuk Önt, és kommunikáljunk Önnel;
  • hogy biztosítsuk Önnek ezt a webhelyet, valamint termékeinket és szolgáltatásainkat (akár a webhelyen keresztül vagy offline);
  • hogy felhasználói fiókot biztosítsunk Önnek;
  • hogy a belső feljegyzéseket vezessünk;
  • hogy termékeket és szolgáltatásokat fejlesszünk;
  • hogy továbbfejlesszük a webhelyet;
  • hogy teljesítsük a kéréseit, és válaszoljunk a kérdéseire vagy panaszaira;
  • piackutatáshoz, valamint a marketingstratégiák és kampányok értékeléséhez;
  • ha Ön már ügyfelünk vagy más partnerünk, az Önnel való kapcsolattartásra szolgáló adatok frissítéséhez az ügyfélkapcsolat-nyilvántartó rendszerünkben;
  • hogy termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek;
  • hogy saját termékeinket és szolgáltatásainkat hirdessünk Önnek, például hírlevelek és rendezvényekre szóló meghívók küldésével; és
  • hogy információkat küldjünk a Kingspanen kívüli vállalkozóknak, forgalmazóknak és kereskedőknek annak érdekében, hogy ennek segítségével Önhöz fordulhassanak a Kingspan-termékeket és -szolgáltatásokat érintő saját akcióikkal, szolgáltatásaikkal, rendezvényeikkel és más tevékenységeikkel (ezt csak akkor, ha Ön ehhez kifejezetten hozzájárulását adta).
 
Ön tudomásul veszi és megerősíti annak elfogadását, hogy a Kingspan az Ön személyes adatait a fent felsoroltak céljából feldolgozza.
 
Marketing
Szeretnénk információval szolgálni Önnek a Kingspan-termékekről és -szolgáltatásokról, valamint más, a Kingspantől származó információkkal, amelyekről úgy gondoljuk, hogy Ön érdekesnek találhatja. Ezeket az információkat postai úton, e-mailben és/vagy telefonon küldhetjük el Önnek, amennyiben Ön ehhez hozzájárul, vagy amennyiben nem kért meg bennünket ennek ellenkezőjére (lásd alább).
Az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem adjuk át az Ön személyes adatait külső szervezeteknek (azaz alvállalkozóknak, kereskedőknek, forgalmazóknak és kiskereskedőknek a Kingspanen kívül) saját, a Kingspan-termékeket és -szolgáltatásokat érintő direktmarketing-tevékenységeik céljából.
Ha bármikor úgy dönt, hogy nem kívánja, hogy adatait egy Kingspan-vállalat direktmarketingre használja fel, forduljon ahhoz a Kingspan-vállalathoz, amelytől a direktmarketing-megkeresés érkezett, így ők leiratkoztathatják Önt a marketinglistáról. Amennyiben e-mailes marketinganyagot kapott egy Kingspan-vállalattól, és úgy dönt, hogy a továbbiakban nem kíván marketingcélú e-maileket kapni tőlük, leiratkozhat a további e-mailes marketinganyagokról, amennyiben az e-mailben lévő leiratkozási hivatkozásra kattint, vagy követi a marketinganyagban leírt egyéb módozatokat a leiratkozáshoz. Kérjük, ne feledje, hogy mivel csoportként nem működtetünk globális marketing-adatbázist, így központilag nem tudjuk törölni Önt az összes Kingspan-vállalat marketingtevékenységeiből.
Kivel osztjuk meg ezt az információt?
A Kingspan Holdings (Ireland) Limited (a Kingspan webhely-üzemeltetője) mellett az Ön személyes adatait a Kingspan Holdings (Ireland) Limited azon leányvállalata is feldolgozhatja, amely a webhely Ön által meglátogatott részéért felelős. Kattintson ide , hogy megtekintse a Kingspan Holdings (Ireland) Limited ezen leányvállalatait és azokat az országokat, ahol ezek a leányvállalatok találhatók.
Az Ön személyes adatait (amennyiben ezt Ön engedélyezte) az Ön országában vagy más országban lévő külső feleknek is átadhatjuk annak érdekében, hogy a jogszabályoknak megfeleljünk. Amennyiben rendelkezünk az Ön kifejezett hozzájárulásával, az Ön személyes adatait külső szervezeteknek adhatjuk át (azaz a Kingspan vállalaton kívüli alvállalkozóknak, kereskedőknek, forgalmazóknak és kiskereskedőknek), így azok az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül is felvehetik Önnel a kapcsolatot a Kingspan-termékekkel és -szolgáltatásokkal kapcsolatos saját akcióikkal, szolgáltatásaikkal, rendezvényeikkel és egyéb tevékenységeikkel kapcsolatban.
Ne feledje, hogy azok az országok, amelyekbe az Ön személyes adatait elküldik vagy ahonnan azokat elérik, az Ön tartózkodási helyének országától eltérő adatvédelmi szabályokkal rendelkezhetnek. Azonban intézkedéseket tettünk, hogy adatai megfelelő védelemben részesüljenek. Amennyiben továbbiakat kíván megtudni az adatainak biztonságban tartására felállított védelemről, kérjük, forduljon adatkezelőinkhez.
Amennyiben a Kingspan vállalaton kívüli szervezetek nyújtanak Önnek szolgáltatást a mi nevünkben, vagy segítenek minket abban, hogy szolgáltatást nyújtsunk Önnek (például egy Ön által tőlünk kért dokumentumot ők küldenek el Önnek, vagy segítenek bennünket abban, hogy az Ön által a webhely műszaki üzemeltetése ügyében feltett kérésére válaszoljunk), akkor megoszthatjuk az Ön személyes adatait ezekkel a szervezetekkel, amelyek ezt az információt csakis az adott szolgáltatás nyújtására használják fel. Azonban mindig megtartjuk az Ön személyes adatai feletti ellenőrzést. Minden általunk használt külső szolgáltatónak az általunk adott utasításoknak megfelelően kell eljárnia, a megfelelő módon védve a személyes adatok titkosságát és biztonságát. Az Ön személyes adatait megoszthatjuk vállalatunk megvásárlójával vagy esetleges megvásárlójával is.
Bizonyos körülmények között, törvényi kötelezettségnek megfelelve is átadhatjuk az Ön személyes adatait, ha a bíróság, rendőrség vagy más rendvédelmi szerv erre kér minket.
Adatainak megőrzése
Az Ön személyes adatait csak arra az időre őrizzük meg, ami ahhoz szükséges, hogy a fentiekben leírtakat teljesítsük, vagy hogy törvényi kötelezettségeinknek eleget tegyünk.
Ha az Ön személyes adatait az Ön hozzájárulásával dolgozzuk fel (például marketingcélokra), a személyes adatokat mindaddig megőrizzük, amíg Ön vissza nem vonja a hozzájárulását a feldolgozáshoz, vagy a törvény által meghatározott határidő eléréséig.
Az Ön jogai, hogyan kaphat másolatot, vagy hogyan módosíthatja az általunk gyűjtött adatokat, és hogyan tehet panaszt
Az adatvédelmi törvényeknek megfelelően Ön részletes adatokat kérhet azokról a személyes adatokról, amelyeket Önről őrzünk. Amennyiben Ön másolatot szeretne kapni az Önről őrzött adatokról, kérje ezt az adott Kingspan-vállalattól .
Ön ellenezheti személyes adatainak feldolgozását, amennyiben erre törvényes alapja van, feltéve hogy nincs törvényi akadálya annak, hogy ezt a feldolgozást elvégezzük, és feltéve hogy az ellenkezési jogot nem zárja ki a feldolgozásra feljogosító dokumentum valamely kifejezett pontja. A kétségek elkerülése érdekében, a marketingcélokra történő feldolgozást bármikor ellenezni lehet.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy Kingspan-vállalat által Önről őrzött adatok helytelenek, hiányosak, vagy nem megfelelő módon vannak feldolgozva, kérjük, a lehető leghamarabb írjon a Kingspan-vállalatnak, és az törli, zárolja, helyesbíti, frissíti vagy nem dolgozza fel tovább az adatokat, a jogszabályok által megszabottaknak eleget téve.
Amennyiben utasítást kíván adni arra, hogy miként kezeljék személyes adatait az Ön halála után, kérjük, tudassa velünk, és mi eleget teszünk az utasításának.
Amennyiben egy feltételezett jogszabálysértéssel kapcsolatban kíván panaszt tenni, kérjük, küldje el írásban panaszát az adott Kingspan-vállalatnak az itt látható címre. A panaszokra válaszolni fogunk, és a törvény által előírt módon végrehajtjuk a jogorvoslatot.
Ha a panasza nem oldódik meg az Ön által elvárt módon, vagy nem kívánja ezt az utat választani, akkor jogorvoslatért a bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat. Bírósági eljárás esetén jogi eljárást kezdeményezhet az Ön állandó vagy ideiglenes lakhelye szerint illetékes bíróság előtt, és a bíróság gyorsítottan fog eljárni az ügyben.
A NAIH elérhetőségei a következők: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; telefon: +36 1 391-1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; webhely: www.naih.hu.
Biztonság
A Kingspan elkötelezett az adatbiztonság mellett. A jogosulatlan hozzáférés vagy közzététel megakadályozása érdekében a gyűjtött adatok védelméhez és biztosításához megfelelő fizikai, elektronikai és irányítási eljárásokat állítottunk fel.
Ha bármikor egy biztonsági incidens megtörténtét gyanítja, vagy ilyenről tudomást szerez (pl. ellopják a jelen webhelyen regisztrált fiókjához való hozzáférésre szolgáló jelszavát, vagy gyanús üzenetet kap valakitől, aki Kingspan-alkalmazottként jelentkezik Önnél, vagy egy hamis webhelyről kap üzenetet, amely azt állítja, hogy a Kingspan vállalathoz tartozik), akkor, kérjük, a lehető leghamarabb továbbítsa nekünk ezt az üzenetet, vagy jelentse az incidenst az admin@kingspan.com címen vagy írásban a Kingspan Holdings (Ireland) Limited, Dublin Road, Kingscourt, Co Cavan, A82 XY31, Írország címen.
Más webhelyekre mutató hivatkozások
Webhelyünk vagy marketingcélú e-mail-üzeneteink időnként olyan hivatkozásokat is tartalmaznak, amelyek olyan külső felek webhelyeire mutatnak, amelyek felett nem rendelkezünk ellenőrzési lehetőséggel. Miután elhagyja webhelyünket, vagy kilép a marketingcélú e-mail-üzenetből, már nem vagyunk felelősek ezen külső felek webhelyének tartalmáért vagy az ezeken a webhelyeken megadott adatok védelméért és titkosságáért. Járjon el óvatosan, és tekintse meg a kérdéses webhely adatvédelmi nyilatkozatát vagy adatvédelmi irányelveit.
Hozzájárulás
Amennyiben ezt a webhelyet használja, vagy folytatja a webhely használatát, vagy a jelen webhely megtekintése után személyes adatokat ad meg, akkor elfogadja a jelen adatvédelmi nyilatkozatban foglalt feltételeket, így a közös adatkezelők folytathatják ezen adatok feldolgozását mindaddig, amíg Ön a fent megjelölt célok egyikével vagy azok közül többel szemben ellenkezést nem jelez, vagy az itt leírt feltételeknek megfelelően vissza nem vonja hozzájárulását.
 

Webhelyünkön, a www.kingspan.com-on, cookie-kat használunk. Látogasson el a Cookie-irányelvek és -kezelés oldalra, amennyiben többet szeretne megtudni az általunk használt cookie-król, vagy ahhoz, hogy módosítsa a cookie-beállításokat, például hogy törölje hozzájárulását bizonyos cookie-kategóriák használatára vonatkozóan.

Kérjük, kattintson az „Elfogadás és bezárás” lehetőségre, hogy elfogadja a cookie-k használatát webhelyünkön. Amennyiben nem kattint az „Elfogadás és bezárás” lehetőségre, de tovább használja a webhelyet, azzal hozzájárul a Kingspan Csoport összes cookie-jának valamint más harmadik féltől származó cookie-k használatához, amelyek a teljesítmény javítását, jobb funkciókat és a közönség felmérését szolgálják a Cookie-irányelvek és -kezelés oldalon leírt feltételeknek megfelelően. Ezenkívül feltételezzük, hogy Ön elolvasta és megértette a Cookie-irányelvek és -kezelés oldalon leírtakat.