Verkkosivuston tietosuojalauseke

Yhteenveto

Tämä sivu on päivitetty viimeksi 21.4.2020. Aina kun tätä ilmoitusta muutetaan olennaisella tavalla, julkaisemme yhteenvedon tärkeimmistä muutoksista verkkosivustollamme.

Tämä tietosuojailmoitus on suunnattu kaikille verkkokäyttäjille sellaiset käyttäjät mukaan lukien, jotka ovat myös asiakkaita, työnhakijoita ja sijoittajia. Lue tämä tietosuojailmoitus huolellisesti, koska siinä kerrotaan, miten käytämme henkilötietojasi.

Ketkä olemme ”me” (”Kingspan”, ”me” tai ”meidän”)?

Olemme Kingspan Holdings (Ireland) Limited (”Kingspan-konserni”) ja sen osakkuusyhtiöt (jokaiseen niistä viitataan nimellä ”Kingspanin osakkuusyhtiö”).

Meillä on Kingspan-konsernin omistama maailmanlaajuinen verkkosivusto ja paikalliset verkkosivustot kaikissa maissa, joissa Kingspanin osakkuusyhtiöt toimivat. Paikalliset verkkosivustot ovat kyseisen maan osakkuusyhtiöiden omistamia.

Kun käytät maailmanlaajuista verkkosivustoamme, www.kingspan.com, Kingspan-konserni toimii verkkosivuston kautta kerättyjen tai saatujen henkilötietojen rekisterinpitäjänä. Kun käytät Kingspanin osakkuusyhtiön paikallista verkkosivustoa, osakkuusyhtiö(t), jotka omistavat kyseisen maan paikallisen sivuston, käsittelevät henkilötietosi itsenäisesti.

Kingspan-konserni ja jokainen Kingspan-osakkuusyhtiö ovat erillisiä, riippumattomia rekisterinpitäjiä, ja kun ne käsittelevät henkilötietojasi, ne käsittelevät niitä omista erillisistä ja riippumattomista lähtökohdistaan käsin ja omiin tarkoituksiinsa. Selitämme kaikki tällaiset tarkoitukset tässä tietosuojailmoituksessa. Tämä tarkoittaa, että kukin rekisterinpitäjä on erikseen vastuussa rekisterinpitäjän sovellettavan tietosuojalain mukaisten velvoitteiden noudattamisesta.

Klikkaa tästä, niin näet luettelon kaikista Kingspanin rekisterinpitäjistä yhteystietoineen. 

Jos haluat käyttää rekisteröidyn oikeuksiasi (jotka esitellään alempana tässä tietosuojailmoituksessa), ota yhteyttä asianomaiseen Kingspan-osakkuusyhtiöön maassasi tai, jos se on sinulle helpompaa, voit myös ottaa vaihtoehtoisesti yhteyttä Kingspan-konserniin, joka välittää pyyntösi antamiesi ohjeiden mukaisesti asianomaiselle rekisterinpitäjälle.

Käytämme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Katso alempaa tämän ilmoituksen ”Markkinointi”-osiosta lisätietoja siitä, kuinka käytämme tietojasi markkinointitarkoituksiin.

Luovutamme tarvittaessa, tai sinun suostumuksellasi, henkilötietojasi muille Kingspan-yhtiöille ja kolmansille osapuolille. Katso alempaa tämän ilmoituksen kohdasta ”Kenen kanssa jaamme tietojasi?” lisätietoja siitä, miten jaamme henkilötietojasi.

On tärkeää, että toimitat meille vain omia henkilötietojasi ja varmistat, että antamasi henkilötiedot ovat täsmällisiä ja ajantasaisia. Huomaa, että olet vastuussa kaikista meille toimittamistasi epätäsmällisistä, kolmansien osapuolten antamista tai virheellisistä henkilötiedoista.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, ota yhteyttä asianomaiseen rekisterinpitäjääsi.

Verkkosivuston käyttöehdoissa selvitetään sivustomme, www.kingspan.com, käyttöä koskevat ehdot. Sivusto tarjoaa kanavan tuotteillemme ja palveluillemme sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Tietoa meistä

Kingspan-konserni on maailman johtava korkealaatuisten eristys- ja rakennustekniikoiden kehittäjä ja valmistaja. Jokainen Kingspan-yhtiö käsittelee henkilötietojasi soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti toimintamaissamme.

Meillä on Kingspan-konsernin omistama maailmanlaajuinen verkkosivusto ja paikalliset verkkosivustot kaikissa maissa, joissa Kingspanin osakkuusyhtiöt toimivat. Paikalliset verkkosivustot ovat kyseisen maan asianomaisten osakkuusyhtiöiden omistamia.

Se, mikä Kingspan-yhtiö toimii rekisterinpitäjänäsi, riippuu siitä, kuka olet sekä tietojesi käsittelytarkoituksista.

Kun käytät maailmanlaajuista verkkosivustoamme, www.kingspan.com, Kingspan-konserni toimii verkkosivuston kautta kerättyjen tai saatujen henkilötietojen rekisterinpitäjänä. Kun käytät Kingspanin osakkuusyhtiön paikallista verkkosivustoa, asianomainen osakkuusyhtiö, joka omistaa kyseisen maan paikallisen sivuston kyseisen osan, käsittelee henkilötietosi itsenäisesti.

Koska Kingspan-konserni ja jokainen Kingspan-osakkuusyhtiö ovat erillisiä, riippumattomia rekisterinpitäjiä, kun ne käsittelevät henkilötietojasi, ne käsittelevät niitä omista erillisistä ja riippumattomista lähtökohdistaan käsin ja omiin tarkoituksiinsa. Tämä selitetään tarkemmin alempana osioissa ”Mitä tietoja keräämme” ja ”Mitä teemme keräämillämme tiedoilla?”.

Klikkaa tästä, niin näet luettelon kaikista Kingspanin rekisterinpitäjistä yhteystietoineen.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojailmoitusta päivittämällä tämän sivun. Suosittelemme, että tarkistat tämän sivun ajoittain varmistaaksesi, että hyväksyt muutokset. Mikäli nämä muutokset kuitenkin vaikuttavat merkittävästi tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojanne, julkaisemme yhteenvedon muutosten pääkohdista verkkosivustollamme.

Hyödyllisiä sanoja

”Henkilökohtaiset tiedot / henkilötiedot / sinun tietosi” ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi puhelinnumerot, nimet, osoitteet, sähköpostiosoitteet, valokuvat ja äänitallenteet. Niihin sisältyvät myös rekisteröityihin liittyvät mielipiteiden ja aikomusten ilmaisut (ja heidän omat mielipiteidensä/aikomustensa ilmaisut). Se kattaa myös tiedot, jotka yksinään eivät riitä henkilön tunnistamiseen, mutta joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa, jos ne yhdistetään muihin tietoihin, joita meillä on tai todennäköisesti tulee olemaan tulevaisuudessa;

”Kingspan-konserni” tarkoittaa samaa kuin Kingspan Holdings (Ireland) Limited;

”Kingspanin osakkuusyhtiö(t)” tarkoittaa Kingspan Holdings (Ireland) Limitedin kutakin osakkuusyhtiöitä;

”Kingspan/me/meidän” tarkoittaa Kingspania ja Kingspanin osakkuusyhtiöitä, jotka käsittelevät henkilötietojasi. Huomaa, että se ei tarkoita kaikkia Kingspanin osakkuusyhtiöitä, koska ne kaikki eivät käsittele henkilötietojasi;

”Sinä/sinun” tarkoittaa kaikkia verkkosivuston käyttäjiä. Tähän voi kuulua käyttäjiä, jotka ovat asiakkaita, mahdollisia asiakkaita, sijoittajia, mahdollisia sijoittajia tai työnhakijoita.

Mitä tietoja keräämme?

Kun vierailet tällä verkkosivustolla, ja jos olette antaneet suostumuksenne evästeiden käyttöön, voimme tallentaa seuraavia tietoja:

  • missä verkkosivuston osissa käyt;
  • kielivalintasi;
  • kampanja/verkko-osoite, josta tulit verkkosivustolle;
  • toimintasi sivustolla, kuten katsotut tuotteet, ladattu aineisto ja kaikki tieto, jonka välitätte meille, kuten mahdollisten kanssasi käytyjen chattikeskusteluiden sisällöt;
  • tietoja tietokoneestasi, esimerkiksi käyttämäsi selain, tietoverkon sijainti sekä käyttämäsi yhteys (esim. laajakaista, ADSL jne.) sekä IP-osoitteesi; ja
  • teknisiä tai muita tietoja, joiden avulla sinua ei kyetä tunnistamaan.
Teemme tämän käyttämällä evästeitä. Katso sivustoltamme kohdasta Evästekäytännöt ja evästeiden hallinta lisätietoja siitä, mikä eväste on, miten käytämme niitä verkkosivustollamme ja kuinka voit poistaa tietyt evästeet käytöstä.

Kun esimerkiksi perustat käyttäjätilin, vastaat online-kyselyyn, pyydät meiltä tietoja, rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi tai tapahtuman osallistujaksi, voimme kysyä teiltä seuraavia asioita (näiden lisäksi olet saattanut vapaaehtoisesti antaa tarpeelliseksi katsomiasi lisätietoja):
  • nimesi;
  • tilin salasana;
  • työnimike;
  • yrityksen nimi;
  • sähköpostiosoite;
  • postiosoite;
  • puhelinnumero; ja
  • hankkeen nimi.

Kun olet perustanut käyttäjätilin ja kirjautunut sille tai toimittanut tiedot verkkosivustomme kautta, tiedämme kuka olet, ja olet tietoinen siitä, että toimintasi tällä verkkosivustolla ja sinua ja/tai yritystäsi koskevat tiedot voidaan tallentaa järjestelmiimme (käsittää myös pilvipohjaiset järjestelmät).

Osa tiedoista on pakollisia, ja ne on merkitty tähdellä (*), mutta muut tiedot ovat valinnaisia. Kaikki lisätiedot auttavat meitä vastaamaan tiedusteluihisi. Jos et anna pakolliseksi merkittyjä tietoja, saatamme hylätä pyynnön, jota varten näitä tietoja pyydettiin.

Jos olet yksi verkkosivustomme kautta meille tietoja toimittavista sivuston käyttäjistä, käsittelemme sinusta yllä mainitussa luettelossa olevia tietoja.

Jos olet työnhakija, käsittelemme verkkosivuston käyttäjistä käsiteltävien tietojen lisäksi sinusta myös seuraavia tietoja:

  • Koulutus- ja työkokemustiedot;
  • Kansallisuus;
  • Viisumin tila;
  • Organisaation jäsenyys; ja
  • Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet.

Mitä teemme keräämillämme tiedoilla? 

Olemme koonneet tähän taulukkoon yhteenvedon siitä, mihin tarkoituksiin henkilötietojasi käytetään ja kuka käyttää tietojasi näihin tarkoituksiin:
 

Käytämme tietojasi: Rekisterinpitäjäsi on:
Verkkosivuston hallinnoimiseen, jotta voimme:
  • tutkia lakien tai verkkosivustojen käytäntöjen rikkomuksia;
  • tutkia järjestelmiemme ja verkkojemme tai kolmansien osapuolten järjestelmien ja verkkojen mahdollisia rikkomuksia;
  • tarjota verkkosivuston sinulle ja kehittää sitä;
  • antaa sinulle käyttäjätilin tarvittaessa; ja
  • päivittää yhteystietosi järjestelmiimme.
Kingspan-konserni, kun käytät maailmanlaajuista verkkosivustoa osoitteessa www.kingspan.com
 
Asiaankuuluva Kingspanin osakkuusyhtiö siinä maassa, jonka sivustoa käytät
Vastataksemme tiedusteluihisi, jotka koskevat:
 
  • Rekrytointimahdollisuuksia
  • Mitä tahansa Kingspaniin liittyviä kysymyksiä
Kingspan
Mediakyselyihin vastaamiseen Kingspan
Vastataksemme tiedusteluihisi, jotka:
 
  • on suunnattu jollekin Kingspanin osakkuusyhtiölle
  • lähetetty chattikeskustelun kautta
Asiaankuuluva Kingspanin osakkuusyhtiö siinä maassa, jonka sivustoa käytät
Evästeiden ja muiden seurantatyökalujen sijoittamiseen laitteellesi hyödyllisten tai ehdottoman välttämättömien tietojen keräämiseksi (kuten on selitetty Evästekäytännöt ja evästeiden hallinta -asiakirjassamme, joka on löytyy täältä)
 
Kingspan
Tiedustelujesi käsittelemiseen ja niiden välittämiseen asianomaiselle Kingspanin osakkuusyhtiölle Kingspan-konserni on rekisterinpitäjä vain siinä tarkoituksessa, että se tarkistaa, mille osakkuusyhtiölle haluat lähettää tiedustelun, ja asiaankuuluva Kingspanin osakkuusyhtiö on rekisterinpitäjäsi vastaanotettuaan kyselyn.
Kanssamme tekemäsi palvelusopimuksen noudattamiseen Asiaankuuluva Kingspanin osakkuusyhtiö
Lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää, harjoittaaksemme uudelleenkohdentavaa markkinointitoimintaa ja jakaaksemme tietojasi muille osakkuusyhtiöille tai kolmansille osapuolille (jos olet antanut tähän suostumuksesi) markkinointitarkoituksia varten. Katso lisätietoja alempana olevasta ”Markkinointi”-osiosta. Asiaankuuluva Kingspanin osakkuusyhtiö, jolle olet antanut suostumuksen tai jonka kanssa olet tekemisissä.
Lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen Kingspan
Työhakemusten käsittelyyn Kingspan
Tiedon tarjoamiseen sijoittajille ja yhteydenpitoon heidän kanssaan Kingspan-konserni

 
Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet

Oikeudelliset perusteet, joihin henkilötietojen käsittelymme on sidottu, ovat:

  • Kun henkilötietojen käsittely on välttämätöntä toimintaamme koskevien lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi;
  • Kun henkilötietojen käsittely on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä kanssasi;
  • Kun henkilötietojen käsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujemme kannalta. Esimerkiksi:
    • tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa ja myynninedistämisessä sekä liiketoimintamme johtamisessa vastuullisella ja kaupallisesti järkevällä tavalla.; tai
    • kun Kingspan-konserni vastaanottaa pyynnön, joka on tarkoitettu lähetettäväksi jollekin osakkuusyhtiöistämme, on Kingspan-konsernin etujen mukaista tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, joten Kingspan lähettää tiedustelun asiaankuuluvalle osakkuusyhtiölle puolestasi sen sijaan, että se pyytäisi sinua lähettämään sen uudelleen.
Emme käsittele henkilötietojasi näissä tarkoituksissa, jos sinun henkilökohtaiset etusi, oikeutesi tai vapautesi menevät tällaisten oikeutettujen etujen edelle; tai
  • rajoitetuissa olosuhteissa olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelemiseen, esimerkiksi, voidaksesi vastaanottaa markkinointitiedotteita kolmansilta osapuolilta tai suostumuksen Kingspan-konsernin tai kolmansien osapuolien evästeiden käyttöön.

Markkinointi

Haluaisimme toimittaa teille tietoja Kingspanin tuotteista ja palveluista sekä muita Kingspania koskevia tietoja, joiden arvelemme kiinnostavan teitä. Voimme toimittaa tällaisia tietoja postitse, sähköpostitse ja/tai puhelimitse, jos annat tähän suostumuksesi.

Erillisellä suostumuksellasi käytämme ulkopuolisia organisaatioita, jotka lähettävät sinulle Kingspanin tarjouksia ja markkinointiviestintää. Tätä varten he joko keräävät tietoja suoraan sinulta tai muussa tapauksessa toimitamme henkilötietosi heille. Näihin ulkoisiin organisaatioihin kuuluvat alihankkijat, kauppiaat, jakelijat, jälleenmyyjät ja muut Kingspan-konsernin ulkopuoliset palveluntarjoajat.  Kun teemme yhteistyötä ulkoisten palveluntarjoajien kanssa, päätämme yhdessä siitä, miten henkilötietojasi käytetään, ja olemme molemmat vastuussa lakien noudattamisesta. Jos sinulla on kysyttävää tietojesi käsittelystä markkinointitarkoituksiin, ota yhteyttä asiaankuuluvaan rekisterinpitäjään. Katso Evästekäytännöistämme lisätietoja ulkoisista palveluntarjoajistamme ja siitä, miten he käyttävät henkilötietoja markkinointitarkoituksiin.

Voit kieltää markkinointiviestinnän milloin tahansa. Jos olet vastaanottanut markkinointiviestejä joltakin Kingspan-yhtiöltä etkä halua enää vastaanottaa sellaisia, voit ilmoittaa, että et enää halua niitä sähköpostissa olevan linkin avulla tai muilla ilmoittamillamme tavoilla. 

Huomaa, että koska kukin yhtiö on itsenäinen rekisterinpitäjä, meillä ei ole yhtenäistä maailmanlaajuista markkinointitietokantaa, mikä tarkoittaa sitä, että Kingspan-konserni ei pysty poistamaan sinua keskitetysti kaikkien Kingspan-yhtiöiden markkinointilistoilta.

Kenen kanssa jaamme näitä tietoja? 

Kingspanin osakkuusyhtiöt jakavat henkilötietosi Kingspan-konsernin kanssa, koska Kingspan-konserni hallinnoi maailmanlaajuista verkkosivustoa.

Voimme luovuttaa henkilötietojanne kolmansille osapuolille, jotka sijaitsevat kotimaassanne ja muissa maissa, sovellettavissa olevien lakien mukaisesti.  

Erillisellä suostumuksellasi voimme luovuttaa henkilötietojasi ulkopuolisille organisaatioille (esimerkiksi Kingspanin ulkopuolisille alihankkijoille, jakelijoille, kauppiaille ja jälleenmyyjille), jotta ne voivat ottaa teihin yhteyttä kertoakseen Kingspanin tuotteisiin ja palveluihin liittyvistä kampanjoista, palveluista, tapahtumista ja muista toiminnoista ilman erillistä lupaanne. Esimerkki tästä on palveluntarjoaja, joka asettaa evästeitä laitteellesi yksilöidäkseen tuotteistamme ja palveluistamme kertovat tiedot sinulle.

Koska olemme maailmanlaajuinen yhtiö, maissa, joihin henkilötietojanne lähetetään tai jossa niitä käytetään, voi olla erilaiset tietosuojakäytännöt kuin kotimaassanne. Olemme kuitenkin ryhtyneet varotoimiin pitääksemme tietonne turvassa ja toimimme lakeja noudattaen. Jos haluat lisätietoja toteuttamistamme varotoimista henkilötietojesi turvaamiseksi, ottakaa yhteyttä Kingspan-konserniin tai siihen osakkuusyhtiöön, jonka kanssa olette tavallisesti tekemisissä. Luettelo rekisterinpitäjistä ja heidän yhteystiedoistaan löytyy täältä.

Mikäli Kingspanin ulkopuoliset organisaatiot tarjoavat palvelua puolestamme tai auttavat meitä tuottamaan palvelun sinulle (esimerkiksi lähettämällä sinulle meiltä pyytämääsi kirjallista aineistoa tai auttamalla meitä vastaamaan verkkosivuston teknisiä ominaisuuksia koskevaan tiedusteluusi) tai tarjoavat ammatillisia neuvoja meille, voimme luovuttaa henkilötietojanne noille organisaatioille, jotka käyttävät niitä vain asianmukaisen palvelun tuottamiseen. Me hallinnoimme kuitenkin edelleen henkilötietojasi, ja käyttämämme ulkopuolisen palveluntarjoajan tulee noudattaa meiltä saamiaan ohjeita ja suojella henkilötietojen luottamuksellisuutta ja turvallisuutta asianmukaisella tavalla.

Voimme jakaa henkilötietosi liiketoiminnan ostajalle tai potentiaaliselle ostajalle.

Voimme paljastaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, heidän edustajilleen ja ammatillisille neuvonantajilleen, salassapitovelvollisuuksia noudattaen, kolmansien osapuolten asianmukaisen huolellisuuden tarkoituksessa liiketoimintamme minkä tahansa osan ehdotetun sulautumisen, hankkimisen, uudelleenorganisoinnin tai siirtämisen yhteydessä ja kenelle tahansa henkilölle, joka ehdottaa osallistumista tällaiseen järjestelyyn tai sen mainostamiseen, vakuuttamiseen tai hallintaan.

Joissakin tapauksissa laki määrää meidät luovuttamaan henkilötietojasi, jos tuomioistuin, poliisi tai muu lainvalvontaelin pyytää niitä meiltä.

Henkilötietojesi säilyttäminen 

Säilytämme tietojasi vain niin kauan, kuin meidän on välttämätöntä käyttää henkilötietojanne yllä mainituilla tavoilla tai lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi.

Mikäli henkilötietojasi käsitellään suostumuksellasi (esimerkiksi markkinointitarkoituksiin), tällaiset henkilötiedot säilytetään siihen asti, kunnes kiellätte niiden käsittelyn tai kunnes lakisääteinen aika on umpeutunut.

Oikeutesi, miten saat kopioita keräämistämme tiedoista tai voit muuttaa niitä ja miten teet valituksen

Voit pyytää tarkempia tietoja hallussamme olevista henkilötiedoistasi tietosuojalakien nojalla. Jos haluat käyttää alla esiteltyjä oikeuksiasi, ota suoraan yhteyttä rekisterinpitäjääsi, jonka tiedot löytyvät tästä tietosuojailmoituksesta. 

Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun siihen on lailliset perustelut, ellei meillä ole lakisääteistä velvollisuutta tämän käsittelyn suorittamiseen ja edellyttäen, että tätä vastustusoikeutta ei ole suljettu pois erityislausekkeella tämän käsittelyn valtuuttavassa asiakirjassa. Epäselvyyksien välttämiseksi henkilötietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin voidaan aina vastustaa.

Jos epäilet, että Kingspanin hallussa olevat tiedot sinusta ovat vääriä, puutteellisia tai niitä käsitellään väärin, kirjoita Kingspan-konsernille ja se välittää pyyntösi rekisterinpitäjällesi tai voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjääsi suoraan, ja se poistaa, estää, oikaisee, päivittää tai lopettaa tietojen käsittelyn laissa säädetyin ehdoin.

Jos henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus perua tämä suostumus milloin tahansa.

Jos henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen tai se on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttamiseksi, voit pyytää meitä toimittamaan sinulle tai kolmannelle osapuolelle kopion henkilötiedoistasi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

Jos haluat antaa ohjeita henkilötietojesi käsittelystä kuolemasi jälkeen, ota meihin yhteyttä, niin otamme ohjeesi huomioon.

Jos haluat tehdä valituksen epäilemästäsi lainrikkomuksesta, pyydämme sinua lähettämään kirjallisen valituksen kyseiselle Kingspan-yhtiölle tässä ilmoitettuun osoitteeseen. Vastaamme valituksiin ja oikaisemme asian lain määräysten mukaisesti. Voit myös tehdä valituksen milloin tahansa sen maan tietosuojaviranomaiselle, jossa kyseinen Kingspan-yhtiö sijaitsee, tai kotimaassasi.

Turvallisuus

Kingspan on sitoutunut varmistamaan, että tietosi ovat turvassa. Estääksemme henkilötietojen luvattoman käytön tai luovutuksen toteutamme tarvittaessa asianmukaisia fyysisiä, sähköisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä keräämiemme tietojen turvaamiseksi ja suojaamiseksi.

Jos missään vaiheessa epäilet turvariskiä tai saat tietää sellaisesta (esimerkiksi salasanasi, jota käytät tälle verkkosivustolle rekisteröimällesi tilille kirjautumiseen, varastetaan tai saat epäilyttäviä viestejä joltakulta Kingspanin työntekijäksi tekeytyvältä tai harhaanjohtavalta verkkosivustolta, jonka väitetään liittyvän Kingspaniin), toimita viesti meille niin pian kuin mahdollista tai ilmoita tapauksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen admin@kingspan.com tai postitse kirjoittamalla osoitteeseen Kingspan Holdings (Ireland) Limited, Dublin Road, Kingscourt, Co Cavan, A82 XY31, Irlannin tasavalta.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustollamme tai markkinointiviesteissämme on toisinaan linkkejä ulkopuolisille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Poistuttuasi linkin kautta verkkosivustoltamme tai markkinointisähköpostistamme emme ole enää vastuussa näiden ulkopuolisten verkkosivustojen sisällöstä tai näille verkkosivustoille antamienne tietojen tietoturvasta ja -suojasta. Sinun tulee olla varovainen ja lukea vierailemasi sivuston tietosuojailmoitus tai -periaatteet.