Projecten met Kingspan

BlueCity Foodhub Rotterdam Circulair Project met Kingspan Coldstore sandwichpanelen

BlueCity, Nederland

Hergebruikte Kingspan sandwichpanelen met QuadCore®-kern zijn gebruikt in de voorbeeldstad voor de circulaire economie, gevestigd in voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana.

Project Nationaal Testcentrum Circulaire Plastics (NTCP), Heerenveen project Kingspan

Project Nationaal Testcentrum Circulaire Plastics (NTCP), Heerenveen, Nederland

Het nieuwe Nationaal Testcentrum Circulaire Plastics (NTCP) valt met de vrolijk gekleurde gevels meteen op. De gevelpanelen in zes verschillende kleuren doen denken aan megagrote legostenen, waarmee het testcentrum in no-time werd gebouwd.

Unidek Aero Comfort 10.0

Maximaal wooncomfort in Carnières

In het Waalse Carnières wordt deze bestaande woning volledig getransformeerd en voorzien van een optimaal geïsoleerd dak met Unidek dakelementen.

Project Stormmeeuw Knokke overzichtsfoto

Stormmeeuw Knokke

Sporthal De Stormmeeuw in Knokke is volledig gerenoveerd. De buitengevel van de sporthal is omhuld met Evolution QuadCore® panelen van Kingspan Facades.

Academiestraat Gent

Duurzaam Wonen Gent

Kingspan Insulation isoleert 2 gebouwen in het duurzame woonproject Academiestraat te Gent. Deze residentiële woningen voldoen aan alle eisen op vlak van energie en comfort. Bovendien draagt de isolatie bij aan het kwaliteitsvol verdichten van de ruimte en aan de veiligheid van het gebouw door zijn goede brandclassificatie.

Project City Garden Gent met Kooltherm K108

City Garden Gent

Kingspan Insulation isoleert de bouwschil zonder meerkosten voor raamafwerking

Project Baelskaai Oostende met Kooltherm K15

Baelskaai Oostende

Baelskaai kiest voor Kingspan Insulation omwille van de performante buitenschil, de perfecte detaillering en het comfort voor de bewoners.

Hartman X-dek en Dri-Design Urk overzichtsfoto

Hartman Urk

Voor het nieuwe kantoorpand van Hartman Shipping in Urk zijn onze Dri-Design Tapered cassettes gebruikt voor de gevel, ons X-dek systeem voor het dak en Multideck voor de tweede verdiepingsvloer.

Overzichtsfoto Eva Optic Zwartsluis Dri-Desing Tapered 2020

EVA Optic Zwartsluis

Kingspan Facades Dri-Design Tapered cassettes en AWP gevelpanelen bekleden het nieuwe kantoorgebouw van EVA Optic te Zwartsluis.

De Nieuwe Hangaar DronePort

Nieuwe Hangaar DronePort

Op een oude luchthaven heeft M.T.S. Systems de nieuwe hangaar van DronePort gebouwd. De hallen zijn voorzien van Kingspan RW Trapezoidal dak- en gevelpanelen, gecombineerd met Day-Lite Trapezoidal daglichtpanelen.

10

Politiekantoor en 5 luxe lofts te Mortsel

In het Antwerpse Mortsel wordt deze indrukwekkende dakconstructie voorzien van performante thermische isolatie van Kingspan Unidek.

Tichelrei in Gent voorzien van Kingspan Kooltherm K15 Vliesgevelplaat

Tichelrei, Gent

Tichelrei is een grondige renovatie van een appartementsgebouw waar nieuwe woningtypologieën in de bestaande structuur zijn ingepast en het architecturale gevelbeeld behouden blijft. Tichelrei voldoet, met Kingspan Kooltherm K15 Vliesgevelplaat, aan de hedendaagse veiligheidseisen en energieprestaties.

Van Mieghem Logistics Saintes geïsoleerd met Therma TR28

Van Mieghem Logistics, Saintes

Van Mieghem Logistics, een nieuwe bedrijfshal gericht op de toekomst, geïsoleerd met Kingspan Therma™ TR28 Platdak Plaat.

De voorgevel van Gova Meubelen in Lier werd gerenoveerd met Kingspan Dri-Design cassettes.

Gova Meubelen

Ontdek hoe het Dri-Design gevelsysteem de gerenoveerde gevel van Gova Meubelen in Lier een bijzonder cachet meegeeft.

Fotografie: Laurent Zylberman - Graphix Images

Franse Ministerie van Defensie

De optimale thermische prestaties en milieuvriendelijkheid van de Kooltherm leidingisolatie van Kingspan komen volledig tot zijn recht in het nieuwe hoofdkantoor van het Franse Ministerie van Defensie in Parijs dat ruim 4,2 miljard euro heeft gekost.

20 Fenchurch Street, London geïsoleerd met Kingspan isolatie

Walkie Talkie

Een van de meest bekende toevoegingen aan de Londense skyline plukt nu de vruchten van de superieure thermische prestaties en ruimtebesparende voordelen van de Kooltherm leidingisolatie van Kingspan.

1 2 3 4 5 6 7