AST Signs, Penrith 001_MR_UK

Duurzaam kantoorgebouw

Dit opvallende, 2000m² duurzaam kantoorgebouw, bevindt zich in het hart van het Britse platteland.

Duurzaam kantoorgebouw voldoet aan meest energie-efficiënte eisen.

The Box, in Penrith - Cumbria, is een ultra-modern duurzaam kantoorgebouw en productiecentrum voor AST Signs, één van UK's toonaangevende bedrijven. De bouw van dit project resulteerde in een innoverende werkplek voor de centrale activiteiten en ondersteuning van de bedrijfsefficiëntie.

 

Locatie:
Cumbria, United Kingdom
Jaar:
2014
Gevel:
Micro-Rib | Flat
Dak:
Trapezoidal
Afwerking:
Anthracite | Goosewing Grey
Downloaden
AST Signs, Penrith 011_MR_UK
Previous
Next

Duurzame Oplossingen

De creatie van een duurzaam gebouw was cruciaal in het ontwerp van dit project. De gebruikte materialen moesten tegemoetkomen aan de meest energie-efficiënte eisen. Het Trapezoidal dakpaneel alsook de Micro-Rib wandpanelen hebben een A+ BREEAM score. Dit resulteert in een significante daling van de exploitatiekosten en de creatie van een duurzame omgeving voor AST Signs.

AST Signs, Penrith 001_MR_UK

Brandveiligheid

Kingspan’s assortiment van FIREsafe goedgekeurde panelen biedt bescherming voor de totale gebouwschil. De Trapezoidal dak- en Micro-Rib wandpanelen in dit project zijn LPCB en FM goedgekeurd.Kingspan’s assortiment van FIREsafe goedgekeurde panelen biedt bescherming voor de totale gebouwschil. De Trapezoidal dak- en Micro-Rib wandpanelen in dit project zijn LPCB en FM goedgekeurd.

Gebruikte Materialen