Kingspan-LA_maintenance-service-smoke-ventilation_FR_(2)

Wat doen we

Kingspan Light + Air biedt duurzame oplossingen aan die beantwoorden aan de toenemende vraag naar een comfortabel, duurzaam en vooral veilig binnenklimaat.

Projectontwikkelaars, architecten, gebouwgebruikers en -beheerders doen al jarenlang beroep op ons voor het uitwerken van een brandveiligheidsconcept op maat, waarbij het gebouw én zijn gebruikers centraal staat.

You name it ...

Elk gebouwtype, afhankelijk van de functie, heeft andere vereisten, en dat hebben wij bij Kingspan Light + Air maar al te goed begrepen.

Meewerken aan een veilige leef-en werkomgeving van mensen is geen “standaard” procedure. Elk gebouw is uniek, en een projectmatige aanpak is dan ook een onmisbare methodiek binnen ons bedrijf .

Een op maat gemaakte oplossing aanbieden vereist een grote betrokkenheid vanaf het begin van een bouwproject. Vanaf studie- of ontwerpfase voeren we dan ook intensief overleg met de andere partijen in het bouwproces, om zo proactief te kunnen meedenken en te komen tot de meest optimale oplossing.
 
Holywell factory_production lines_Sept16 (4)
Holywell factory_production lines_Sept16 (4)

...we have it !

De producten en diensten van Kingspan Light + Air vinden hun weg naar utiliteits- en industriegebouwen, parkeergarages en de grotere woonprojecten, en kunnen gebundeld worden in 5 groepen:
 
  • Daglicht: glasdakconstructies, lichtstraten, lichtkoepels
  • Rook-en warmteafvoer (RWA): RWA ventilatoren, rookluiken, brand-en rookschermen
  • Ventilatie: zowel natuurlijke ventilatie als mechanische ventilatie in parkeergarages
  • Beveiligingssystemen: brand- en gasdetectie, inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole
  • Service en onderhoud

Kingspan Light + Air Belgium

Gontrode Heirweg 138

Melle

B-9090

T +32 (0)9 210 06 00 

F +32 (0)9 210 06 01 

Ondernemingsnr.: BE 0419.764.332