KLA_Beauty_of_Light_Campaign_Image_11

Missie en Waarden

Kingspan Light + Air wil een comfortabel, duurzaam, en vooral veilig binnenklimaat creëren, met op maat gemaakte totaaloplossingen voor daglicht, rook-en warmteafvoer, ventilatie en beveiliging.

Kingspan-LA_maintenance-service-smoke-ventilation_FR (3)

Safety First

Onze business is niet geheel risicoloos. Er wordt vaak gewerkt op grote hoogtes, met scherpe materialen, en we zien er dan ook streng op toe dat veiligheid, boven alles, altijd primeert.

Wat Kingspan Light + Air niet veilig kan doen, zullen we ook niet doen. We zijn VCA** gecertificeerd, en daarbij is het ons niet te doen om het papiertje, maar wél om de boodschap die erachter zit.

Veiligheid is alles. Niet alleen voor onze eigen mensen, maar ook voor de mensen die na ons komen dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Wij staan in voor de brandveiligheid van een gebouw, en nemen die taak serieus.
 

Benefits of Nature

Bij Kingpan Light + Air zijn we ons ervan bewust dat opkomen voor en nadenken over een duurzaam en leefbaar klimaat belangrijker geworden is dan ooit.

We weten wat de natuur ons te bieden heeft, en vooral, hoe we er optimaal gebruik kunnen van maken, zodat we ook energiebewuster in het leven staan.

Voor zowel bestaande als nieuwbouwgebouwen brengt dit heel wat uitdagingen met zich mee, die wij graag samen met u aangaan.

 
Kingspan-LA_environnement_FR (3)
Kingspan-LA_service-client-kingspan-light-air_FR (1)

Customer Satisfaction

Een project kan pas succesvol genoemd worden als alle betrokken partijen tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. In de bouwsector komt dit vaak neer op “on time – on spec - on budget”.

Toch willen wij, Kingspan Light + Air, méér dan alleen dat. Wij willen tevreden klanten, met wie wij open communiceren, en die ook na de indienststelling van de installatie, zonder drempel de weg naar ons vinden voor eender welke vragen.
 

We Are One

Samen bereik je zoveel meer. Daar zijn wij, bij Kingspan Light + Air, en binnen de grotere Kingspan groep, rotsvast van overtuigd.

Projecten succesvol afronden is geen toeval, of louter de verdienste van één persoon. Elke laag, elke afdeling, elk team binnen onze organisatiestructuur wordt betrokken. Dat vinden wij belangrijk. En die overtuiging dragen wij ook uit naar onze samenwerkingspartners, opdrachtgevers en eindklanten.
 
We Are One

Kingspan Light + Air Belgium

Gontrode Heirweg 138

Melle

B-9090

T +32 (0)9 210 06 00 

F +32 (0)9 210 06 01 

Ondernemingsnr.: BE 0419.764.332