Kingspan Insulation productie vestiging Tiel

Welkom bij Kingspan Insulation België

Producent van hoogwaardige OPTIM-R, Kooltherm en PIR isolatiematerialen.

Een sterk partnerschap, zowel in België en Luxemburg als wereldwijd

Wanneer esthetische ambitie en technische prestaties samenkomen, bieden de Kingspan oplossingen exclusieve voordelen en vaak zijn ze de enige oplossingen die precies aansluiten bij het lastenboek van het project.
De Kooltherm platen van resolschuim zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Dankzij tot hiertoe ongekende thermische prestaties en opmerkelijke mechanische eigenschappen bieden ze volledig nieuwe mogelijkheden.
 

Wereldklasse

Op enkele decennia tijd heeft Kingspan Insulation zich tot in de vier uithoeken van de wereld opgeworpen als een bevoorrechte partner van architecten, studiebureaus, economen en alle andere vakmensen uit de bouwsector.
Met een aanwezigheid in 140 landen en een omzetcijfer van 2,8 miljard euro – een vooruitgang van 400 % over de voorbije 15 jaar – beschikt de Groep Kingspan over de nodige middelen, infra-structuren en mensen om te voldoen aan – en vaak zelfs te anticiperen op – de verwachtingen van de markt.

 
Controle over de ontwrichtende innovaties

Voor elke industriële onderneming is innoveren op zich een echte noodzaak. Wat Kingspan onderscheidt is niet gewoon het vermogen om te innoveren, maar wel het vermogen om volledig unieke oplossingen te ontwikkelen – voornamelijk wat thermische isolatie betreft.
Al meer dan 30 jaar vormt thermische isolatie de kern van de activiteiten van Kingspan Insulation en in heel wat gevallen hebben wij de vereiste oplossingen en materialen opnieuw uitgevonden – in navolging van het resolschuim Kooltherm!
 

De wil om beter te doen

« Kingspan is vandaag een heel grote groep, maar we zijn erin geslaagd om heel sterk op ondernemingsniveau te blijven werken waardoor we nog altijd voorrang kunnen geven aan technologische innovatie en de relatie met de klanten.
Bovendien sluit onze industriële en commerciële benadering niet gewoon aan bij een eenvoudige op winst gerichte logica. Onze doelstellingen zijn meervoudig. We hebben ons voorgenomen om tegen 2020 het energieprestatieniveau van ‘Koolstofafdruk nul’ te halen voor alle activiteiten van Kingspan Insulation. In dat opzicht onderscheiden we ons heel sterk.
Ik weet dat onze medewerkers hun gesprekspartners elke dag opnieuw met respect behandelen en er alles aan doen om zo goed mogelijk te voldoen aan hun verwachtingen. En net als onze groep hebben ook zij niet enkel een economisch streefdoel voor ogen: wel een missie – een globaal positieve bijdrage leveren voor onze klanten en uiteraard ook voor onze onderneming,
maar ook onze leefomgeving en ons milieu mooier maken en respecteren. En volgens mij is dat onze grootste kracht ».
 
Henk Bassie, Managing Director, Kingspan Insulation Continental Europe
 

Kingspan Insulation België

Hoofdkantoor

Visbeekstraat 24

2300 Turnhout

België

Bouw isolatie

T: +32 (0) 14 23 60 93

Technische isolatie

T: +32 (0) 14 44 25 25