Prijava za direktan marketing kompanije Kingspan

Sljedeća obavijest o pristanku odnosi se samo na direktni marketing Kingspan kompanije koje kontrolišu sadržaj pod-domena www.kingspan.com za zemlju / region odakle ste došli na ovu stranicu. Kliknite ovdje kako biste pristupili popisu svih Kontrolora podataka za pod-domen ove zemlje / regiona njihovim podacima za kontakt. Od vas će se tražiti zasebni pristanak na pod-domenu www.kingspan.com za svaku zemlju / region. 

Obrađujemo vaše osobne podatke navedene u ovom obrascu, za svrhe marketinga i profiliranja prema našoj Obavijesti o privatnosti web-sajta. Imate pravo povući bilo koji pristanak koji ste nam dali u marketinške svrhe, i prigovoriti bilo kojoj obradi za koju smatrate da nije tačna. Pročitajte našu Obavijest o privatnosti da biste saznali više o svojim pravima. 

Ako želite Kingspan kompanija saznati o našim promocijama, proizvodima, uslugama, događajima i drugim aktivnostima za koje mislimo da bi vas mogle zanimati, označite polja u nastavku kako biste naznačili kako želite da vas kontaktiraju.   Napomena: možete ostaviti sva polja neoznačena. 

 Pošta  

E-pošta  

Telefon  

Ako se predomislite, možete u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak. To možete učiniti tako što ćete kontaktirati odgovarajuću Kingspan kompaniju ili kompanije izvan grupe Kingspan od kojih ste dobili direktnu marketinšku poruku.  Za kontakt podatke naših Kingspan kompanija, pogeldajte listu kontrolora podataka ovdje.  Ako ste primili marketinšku e-poštu od Kingspan kompanije ili druge organizacije treće strane i odlučili da više ne želite primati marketinšku e-poštu od njih, moći ćete se odjaviti od primanja nove marketinške-pošte od njih prateći vezu za odjavu u e-pošti ili na drugi način na koji možemo komunicirati s vama.