C18.6664 KS_Divisional_Launch_Web_Banner_72-01

Kingspan Water & Energy u Bosni i Hercegovini

Pionirske nove tehnologije za očuvanje i zaštitu vode i energije

Obratite nam se

Water & Energy Solutions

Kompanija Kingspan stvara održiva rješenja za snabdijevanje, skladištenje i zaštitu vode i energije, podršku domovima i firmama širom svijeta. Naš glavni cilj - gdje god da se nalazimo - je očuvanje i zaštita voda i izvora energije za buduće generacije.

Da li vam treba pomoć i savjet?

Naši timovi su posvećeni tome da vam pomognemo da sigurno dobijete prave proizvode za vaše potrebe.

Raspitajte se sada

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingspan.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmjenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posjetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori " ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vrijeme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPostavićemo da ste pročitali i razumjeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obavještenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.