Kingspan Water & Energy u Bosni i Hercegovini

Rješenja za energiju i vodu

Mi smo stručnjaci i inovatori u sljedećim poljima; ekološko odgovorna rješenja za skladištenje energije, prečišćavanje otpadnih voda i kišnica, proizvodnju energije vjetra i solarne energije, a nudimo i dostupne pakete za praćenje i servisiranje za sve proizvode koje snabdjevamo, napajamo domove i preduzeća širom svijeta.

Sakupljanje kišnica i otpadnih voda

Diesel, AdBlue® & Agri rezervoari

Obnovljive tehnologije

Telemetrija i praćenje

Da li vam treba pomoć i savjet?

Naši timovi su posvećeni tome da vam pomognemo da sigurno dobijete prave proizvode za vaše potrebe.

Raspitajte se sada

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmjenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posjetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "[[[PRIHVATI-tekst]]]" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "[[[PRIHVATI-tekst]]]" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vrijeme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPostavićemo da ste pročitali i razumjeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obavještenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.