Holywell_outside_energi centre

Kingspan

Veliki snovi

Prije četrdeset godina, mala porodična firma iz Irske odlučila je razmišljati u većim dimenzijama. Želeli smo da otvorimo put za razvoj i dizajn energetski efikasnih zgrada. U međuvremenu, milioni ljudi iz celog sveta koriste naša rešenja.

I danas, iste tri strateške stubove karakterišu akcije Kingspan grupe, koje su od početka bile korisne za nas:

1. Kingspan dolazi tebi

Gde god da su. Već možete pronaći Kingspan u 120 zemalja širom svijeta i stalno nastojimo da dodatno proširimo naše prisustvo za vas. Ponosni smo što možemo ponuditi brojne proizvode i usluge sa našim regionalnim timovima, uvek prilagođenim lokalnim zahtevima. Naravno, možete imati koristi od posebnih prednosti naše velike svjetske mreže i znanja Kings-a za Kingspan.

2. Inovativna

Hajde da rešimo probleme. To je naša motivacija. Ono što nas razlikuje od drugih je da ispunjavamo više od minimalnih zahtjeva i prevaziljemo standard. Sa posebnom posvećenošću i ulaganjima u istraživanje i razvoj, odlučujući smo napredak u napretku novih tehnologija.

3. Vodimo promenu

jer svaka osoba treba da ima mogućnost da živi i radi u energetski efikasnoj zgradi sa pozitivnim bilansom CO2. Zbog toga pomažemo našim partnerima da razumeju prednosti prelaska od tradicionalnih tehnika izolacije i konstrukcije do rešenja visokih performansi.

Sektorima tržišta

Naši kupci su pre svega uključeni u nove građevinske projekte, iako se naša rješenja mogu koristiti i za dodavanje vrijednosti u oblasti modernizacije postojećih zgrada. U više od 70% slučajeva, naši proizvodi se koriste u komercijalnom i industrijskom sektoru.

About us_divisions

Izgradite bolje

Iz Velike Britanije i Irske širom svijeta - naši klijenti rade sa nama jer možemo napraviti bolju gradnju. Mi obezbeđujemo smanjeno vrijeme izgradnje, povećanu energetsku efikasnost, niže operativne troškove i potpuna rešenja za optimizaciju cele zgrade. Naši proizvodi i usluge su se u praksi dokazali mnogo puta, sertifikovani su prema svim potrebnim specifikacijama i naši klijenti im veruju koliko i mi sami.

Za kompletnu prezentaciju Kingspan Grupe posetite našu grupu.

Grupa Kingspan u Bosni i Hercegovini

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmjenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posjetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "[[[PRIHVATI-tekst]]]" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "[[[PRIHVATI-tekst]]]" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vrijeme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPostavićemo da ste pročitali i razumjeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obavještenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.