GR Service & Telemetry HLPG_v2

Telemetrija i praćenje

Rješenja za servis i telemetriju kompanije Kingspan

Hvala vam što posjećujete odjeljak Servis i telemetrija na web-lokaciji kompanije Kingspan za Bosnu i Hercegovinu. Naša nagrađivana rješenja za praćenja i mjerenja će vam pružiti vidljivost i kontrolu nivoa rezervoara za tečnost i operativnog stanja vaše imovine bez obzira da li ste domaći ili komercijalni korisnik. U kombinaciji s našim iskusnim poslovnim uslugama, možemo ponuditi i planove usluga i popravku u hitnim slučajevima za sve vrste proizvoda u portfoliju vodene energije za potpuno rješavanje svih problema. Za više informacija o asortimanu rješenja za servis i telemetriju dostupnih u Bosni i Hercegovini, kliknite na vezu u nastavku da biste posjetili našu web-stranicu za Veliku Britaniju. Imajte na umu da je ova web-lokacija na engleskom jeziku. Ako se želite vratiti na našu web-stranicu za Bosnu i Hercegovinu, kliknite na simbol Globus u samom vrhu ove stranice i izaberite Bosna i Hercegovina. Saznajte više

Obratite nam se

Naš stručni, lokalni tim je ovdje sa stručnim savjetima o našim rješenjima za servis i telemetriju.

Raspitajte se sada

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingspan.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmjenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posjetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori " ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vrijeme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPostavićemo da ste pročitali i razumjeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obavještenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.