FR_Datacenter_Solutuions_HeroImage

 

Sistemi Podatkovnog Centra

Hvala vam što ste posjetili odjeljak Tate Sistemi podatkovnog centra na web-lokaciji kompanije Kingspan Bosna i Hercegovina. Tate je dio Kingspan grupe kompanija i djeluje kao vodeći globalni pružaoc rješenja za podove i plafone podatkovnih centara, što podrazumijeva pristupne podove, ventilacijske panele i kontrole, blokade i konstrukcijske plafone koji omogućuju maksimalno moguće povećanje performansi podatkovnog centra. Za više informacija na engleskom jeziku o opsegu Tate proizvoda koji su trenutno raspoloživi u Bosni i Hercegovini kliknite na vezu u nastavku da biste posjetili našu web-lokaciju za Velika Britanija.

Ako se želite u bilo kojem trenutku vratiti na web-lokaciju Kingspan Bosna i Hercegovina, jednostavno kliknite na simbol globusa u gornjem desnom dijelu stranice i odaberite Bosna i Hercegovina.

Kliknite ovdje

Kontaktirajte Tate u Bosna i Hercegovina

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingspan.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmjenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posjetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori " ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vrijeme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPostavićemo da ste pročitali i razumjeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obavještenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.