IE Solar SUBPG

Obnovljive tehnologije

Inovativna tehnologija

Hvala vam što posjećujete odjeljak Obnovljiva tehnologija na web-lokaciji kompanije Kingspan za Bosnu i Hercegovinu. Pružamo inovativna i ekološka rješenja za obnovljive tehnologije. Naš asortiman obuhvata solarne termalne cijevi, ravne ploče, male vjetro-turbine i hibridna energetska rješenja. Za više informacija o asortimanu proizvoda za obnovljive tehnologije u Bosni i Hercegovini, kliknite na vezu u nastavku da biste posjetili našu web-stranicu za Veliku Britaniju. Ako se želite vratiti na našu web-stranicu za Bosnu i Hercegovinu kliknite na simbol Globus u samom vrhu ove stranice i izaberite Bosna i Hercegovina. Saznajte više

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingRaspon.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmjenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posjetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "[[[PRIHVATI-tekst]]]" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "[[[PRIHVATI-tekst]]]" ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vrijeme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPostavićemo da ste pročitali i razumjeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obavještenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.