WWVT_Aschheim_(8)_v2

Kingspan u Bosni i Hercegovini

Razvoj i dizajn energetski efikasnih zgrada

Prije četrdeset godina, mali porodični biznis u Irskoj odlučio je da sanja veliki. Želeli smo da otvorimo put za stvaranje energetski efikasnih zgrada. Sada naša izolacija i rešenja za izgradnju koriste milioni ljudi širom sveta.

Grupa proizvoda

Izolacijski sendvič paneli

Izolacija

Diesel, AdBlue® & Agri rezervoari

Sakupljanje kišnica i otpadnih voda

Sistemi Podatkovnog Centra

Telemetrija i praćenje

Interaktivni pregled proizvoda

Saznajte više o Kingspan u Bosni i Hercegovini

Mi smo vodeći svetski dobavljač održivih proizvoda visokih performansi u građevinarstvu, za inovacije, dizajn, kvalitet i tehničko znanje.

Kingspan Bosna i Hercegovina

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu www.kingspan.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo, ili da izmjenite vaša podešavanja kolačića tj. da uklonite vaš pristanak na naše korišćenje određenih kategorija kolačića, molimo vas posjetite Politika kolačića & kontrola Stranica.

Molimo kliknite "Prihvati i zatvori" da biste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Ako ne kliknete na "Prihvati i zatvori " ali nastavite da koristite ovaj sajt: Vrijeme pristajete na korišćenje svih KingRaspon kolačića i kolačića trećih strana za svrhe poboljšanja performansi, povećanja funkcionalnosti i merenja posećenosti, u skladu sa uslovima koji su Poštaavljeni u našoj Politika kolačića & kontrola Stranica; i pretPostavićemo da ste pročitali i razumjeli našu that you have read and understood our Politika kolačića & kontrola Stranica.

Pravila i kontrola kolačića i obavještenje o privatnosti veb stranice ažurirani su 13. avgusta 2018. godine.